۴ روش پخت گوشت در هواپز | استیک، کباب، بیکن و شیشلیک

۴ روش پخت گوشت در هواپز | استیک، کباب، بیکن و شیشلیک

پختن گوشت در هواپز یا ایرفرایر، یکی از آسان‌ترین کارهایی است که در دنیای آشپزی می‌توانید انجام دهید. مدل‌های متنوعی برای پخت گوشت در هواپز یا سرخ کن بدون روغن وجود دارد که بنا به سلیقه خود، می‌توانید گوشتتان را تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز (ایرفرایر) بدون روغن

طرز تهیه مرغ سوخاری در هواپز (ایرفرایر) بدون روغن

مرغ سوخاری، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین روش‌های پخت مرغ سوخاری در هواپز است. شما می‌توانید با استفاده از هواپز یا سرخ کن بدون روغن فیله، سینه یا ران مرغ را با کمترین روغن و بالاترین کیفیت در هواپز، سوخاری کنید و از طعم آن لذت ببرید.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
عضو کانال ایتا شوید