تاریخ انتشار : دوشنبه 13 اسفند 1403 - 9:23
35 بازدید
کد خبر : 12885

طرز تهیه چای ماسالا سریع و آسان

طرز تهیه چای ماسالا سریع و آسان

چای ماسالا چای مخلوط با ادویه هندی است که از جوشاندن چای سیاه در شیر و آب با مخلوطی از گیاهان معطر و ادویه‌ها تهیه می‌شود.

چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است. اما طرز تهیه چای ماسالا چیست؟

تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سال‌ها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد.

چای ماسالا

چای ماسالا

در حال حاضر این چای در بسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی و آمریکایی هم طرفدار زیادی پیدا کرده است.

چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می‌خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می‌شود همچنین با از بین بردن رادیکال‌های آزاد از سرطان، از بین بردن جوش‌های صورت و بیماری‌های دیگر جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

  • میخک شش عدد
  • هل هفت عدد
  • چوب دارچین دو عدد
  • زنجبیل یک تکه
  • پودر رازیانه  یک قاشق غذا‌خوری
  • دانه فلفل سیاه دو عدد
  • آب ولرم دو پیمانه
  • شیر پرچرب کاله دو پیمانه
  • عسل به مقدار لازم

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله اول

همه ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

مرحله دوم

به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

مرحله سوم

چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل کنید. این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

  • توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.
  • به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
  • اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.
  • در طرز تهیه چای ماسالا می‌توانید از پودر آماده چای ماسالا استفاده کنید.

 

منبع: کاله

عضو کانال ایتا شوید

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
عضو کانال ایتا شوید