تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 - 14:00
31 بازدید
کد خبر : 13056

طرز تهیه کیک براونی متفاوت با توت فرنگی

طرز تهیه کیک براونی متفاوت با توت فرنگی

دستورالعمل بی نظیر کیک براونی توت فرنگی، با ترکیب منحصر به فرد و بافتی جذاب در این مقاله از رژیم نیوز یاد بگیرید.

کیک براونی توت فرنگی، یکی دیگر از انواع دسر و شیرینی توت فرنگیاست که با ظاهری جذاب و طعمی دلچسب، همواره به عنوان یک گزینه عالی برای لذت بردن در مهمانی‌ها، جشن‌ها و جشن‌های تولد شناخته می‌شود. این دسر شیرین و خوشمزه، به عنوان کیک عصرانه مناسب برای میان وعده هستند.شما می‌توانید این طرز تهیه را در رژیم نیوز با کامل‌ترین مراحل انجام دهید. پس تا پایان با ما همراه باشید.

0303 Strawberry brownie cake inner page 01 N

مواد لازم برای تهیه کیک براونی توت فرنگی

مواد اولیه مقدار لازم
آرد قنادی ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۳عدد
کره ۱۳۰گرم
شکر ۱۷۰گرم
بکینگ پودر ۱قاشق چای خوری
وانیل ۱قاشق چای خوری
نمک ۱پنس
توت فرنگی ۲۰۰گرم

مواد لازم برای تهیه سس توت فرنگی کیک براونی

مواد اولیه مقدار لازم
پنیر خامه ای ۵۰۰گرم
پودر خامه ۳۰گرم
شکر ۳قاشق غذاخوری
نمک ۱پنس
پوره توت فرنگی ۴قاشق غذاخوری

براونی چیست؟

براونی‌ها یکی از اصلاحات رایج کافی شاپی هستند که از محصولات پخته‌شده شکلاتی به شکل مربع یا مستطیل به‌عنوان کیک و شیرسنس درست می‌شوند. بروانی در سراسر جهان با آرد، چربی (روغن یا کره)، شکر، تخم‌مرغ و شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود. روی آن آجیل‌هایی مانند گردو، بادام، گردو یا قاووت هفت مغز می توان اضافه کرد تا بافتی مشخص به براونی‌ها بدهد. بروانی همچنین می‌تواند بر پایه میوه‌ها و مواد اولیه طبیعی مختلف تهیه شود.

طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی

برای تهیه براونی توت فرنگی، باید هفت مرحله ساده را پشت سر بگذاریم. با ما همراه باشید تا این مراحل را با هم مرور کنیم.

مرحله اول: آماده کردن فر و قالب

پیش از درست کردن مایع کیک، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کف یک قالب مستطیل ساده را با کره یا روغن چرب و آرد پاشی کرده یا کف آن را کاغذ روغنی می‌اندازیم.

مرحله دوم؛الک کردن آرد

در یک کاسه با ابعاد مناسب، آرد ،بکینگ پودر و نمک را ۳ بار الک می کنیم تا در نهایت یک آرد نرم داشته باشیم.

مرحله سوم؛آماده سازی توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها را به خوبی شسته،خشک کرده و برگ آنها را جدا می کنیم.سپس مقداری از توت فرنگی ها را برای تزئین نهایی کنار گذاشته و مابقی را با گوشتکوب برقی پوره می کنیم.مقداری از توت فرنگی های پوره شده را برای سس کیک کنار می گذاریم.

image 19

مرحله چهارم؛هم زدن تخم مرغ ها

در یک کاسه با ابعاد مناسب تخم مرغ ها به همراه وانیل و شکر را می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۳قیقه ترکیب را بهم می زنیم.

مرحله پنجم؛اضافه کردن توت فرنگی و آرد الک شده

کره را به روش بن ماری آب کرده و به ترکیب اضافه می کنیم.سپس ترکیب آرد الک شده و توت فرنگی های پوره شده را به آرامی اضافه کرده و همزمان هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود.

0303 Strawberry brownie cake inner page 06 N

مرحله ششم؛ریختن مایع کیک در قالب و قرار دادن در فر

مایع کیک را در قالب از قبل چرب شده ریخته و سطح آن را کاملا صاف می‌کنیم.قالب را در فری که پیش‌تر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از پخت که کاملا روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج می‌کنیم.

0303 Strawberry brownie cake inner page 07 N

مرحله هفتم؛آماده سازی سس کیک براونی

در این فاصله که کیک ما دون فر است، سس را تهیه می کنیم.در یک کاسه پنیر را به همراه پودر خامه،پوره توت فرنگی،شکر،وانیل می ریزیم و با دورتند همزن بهم می‌زنیم.

مرحله آخر؛تزئین کیک براونی

کیک را از فر خارج کرده و سس توت فرنگی را روی کیک در قالب می ریزیم.سپس با برش های مربعی شکل کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو کیک قرار می دهیم.کیک براونی توت فرنگی ما آماده سرو است نوش جان.

0303 Strawberry brownie cake inner page 11 N

کلام آخر

در این مقاله از رژیم نیوز طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی را آموزش دیدیم.اگر شما هم عاشق توت فرنگی هستید زمان را از دست ندهید و در این روزها که فصل توت فرنگی است خودتان را با درست کردن  انواع دسر و شیرینی توت فرنگیحسابی مشغول کنید.

 

منبع: ++

عضو کانال ایتا شوید

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
عضو کانال ایتا شوید