تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 - 15:23
42 بازدید
کد خبر : 13062

طرز تهیه دسر محلبی توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر محلبی توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی که از جمله دسرهای عربی است و طعم بی‌نطیری دارد را در رژیم نیوز یاد بگیرید.

با رسیدن فصل بهار میوه توت فرنگی تبدیل به یک ماده اولیه عالی و خوشمزه برای طرز تهیه انواع دسر، کیک و شیرینی با توت فرنگیاست. در این مطلب از رژیم نیوز به طرز تهیه محلبی توت فرنگی پرداختیم که یک دسر مقوی و در عین‌حال خوشمزه است. با ما در ادامه همراه باشید تا این خوشمزه را در سریعترین زمان ممکن تهیه کنیم.

0303 strawberry mahlab inner page 01 N 1

مواد لازم برای تهیه محلبی توت فرنگی

برای تهیه این دسر خوشمزه و سالم به مواد اولیه زیر نیاز داریم.

مواد اولیه مقدار لازم
توت فرنگی ۳۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۶ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
ظاهر نهایی محلبی توت فرنگی
ظاهر نهایی محلبی توت فرنگی

مراحل تهیه محلبی توت فرنگی

برای اینکه این دسر خوشمزه و فوری را آماده کنید، با ما در مراحل زیر همراه باشید.

مرحله اول؛ آماده‌سازی توت‌ فرنگی

یک کاسه پلاستیکی بر می‌داریم و در آن توت فرنگی‌ها را همراه با آب قرار می‌دهیم. این کار باعث می‌شود تا ذرات اضافه از روی توت فرنگی جدا شود. پس از آن، با کمک صافی یک دور توت فرنگی‌ها را می‌شوییم و آن‌ها را خشک می‌کنیم.

مرحله دوم؛ برش توت فرنگی‌ها

در این مرحله، پس از آماده‌شدن توت فرنگی‌ها در ابتدا آن‌ها را از قسمت پایینی که به قسمت سبز رنگ می‌رسد، جدا می‌کنیم. سپس، کل توت فرنگی‌ها را با شکل دلخواه برش می‌زنیم.

در این حین حواستان به اندازه توت فرنگی‌ها باشد که تقریبا با هم برابر باشند و نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک شوند.

مرحله سوم؛ افزودن شکر

بعد از این که همه توت فرنگی‌ها برش خوردند، آن‌ها را درون کاسه‌ای با اندازه مناسب می‌ریزیم و شکر را می‌افزاییم. اجازه می‌دهیم که این ترکیب نیم ساعت در این حالت بماند تا آب بیندازد.

مرحله چهارم؛ ترکیب مواد

قابلمه‌ای بر می‌داریم و در آن آرد را الک می‌کنیم. بعد نوبت به شیر می‌رسد. این دو مواد اولیه را به خوبی باهم ترکیب می‌کنیم تا بافت گلوله‌ای شکل نگیرد. با لیسم هم‌زدن را تا جایی ادامه می‌دهیم که ظاهر آن شبیه به فرنیشود. در ادامه، آب توت فرنگی‌ها را اضافه کرده و پس از یک دور هم‌زدن خود این میوه‌ها را می‌افزاییم. یک دقیقه این ترکیب را می‌پزیم و هم می‌زنیم و سپس زیر آن را خاموش می‌کنیم.

ترکیب مواد محلبی توت فرنگی
ترکیب مواد محلبی توت فرنگی

مرحله پنجم؛ سرو محلبی توت فرنگی

بعد از اینکه محلبی توت فرنگی ما از حالت داغ فاصله گرفته، آن‌ها را درون ظروف سرو تک نفره قرار داده و اجازه می‌دهیم تا در دمای اتاق خنک شود و استراحت کند. بهتر است ۶ الی ۱۲ ساعت زمان را به این کار اختصاص دهیم تا کاملا سفت شود. در نهایت، می‌توانیم به شکل دلخواه تزیین کرده و سرو کنیم.

نوش جان!

تزیین و سرو محلبی توت فرنگی
تزیین و سرو محلبی توت فرنگی

کلام پایانی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی از آن دستورالعمل‌های خوشمزه‌ای است که آن فراموش نخواهید کرد. اگر بهدنت توت فرنگییا پاناکوتا توت فرنگیعلاقه دارید، بی شک عاشق این دسر هم می‌شوید. امیدواریم که نکات و مراحل گفته شده در این مطلب برای شما کاربردی باشد تا این دسر را با انواع نوشیدنی سرو کرده و لذت ببرید.

 

 

منبع: ++

عضو کانال ایتا شوید

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
عضو کانال ایتا شوید