تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 شهریور 1402 - 8:08
158 بازدید
کد خبر : 3485

توپک کینوا؛ طرز تهیه توپک انرژی پرک کینوا و انجیر

توپک کینوا؛ طرز تهیه توپک انرژی پرک کینوا و انجیر

توپک کینوا یکی از مقوی ترین غذاها است که شما می توانید آن را در هر وعده غذایی مصرف کنید؛ پخت آن بسیار آسان است، در این مقاله روش پخت آن را آموزش دادیم.

توپک کینوا یکی از مقوی ترین غذاها است که شما می توانید آن را در هر وعده غذایی مصرف کنید؛ پخت آن بسیار آسان است، در این مقاله روش پخت آن را آموزش دادیم.

توپک کینوا

توپک کینوا

  1. ١ کاپ خرما پیارم (بدون هسته)
  2. ١ کاپ انجیر خشک (ساقه بریده شده)
  3. ۱٫۲ کاپ بادام
  4. ١ کاپ پرک کینوا
  5. ۱٫۲ کاپ کرنبری خشک شده
  6. ۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
  7. ۲ قاشق غذاخوری دانه چیا
  8. ١ قاشق غذاخوری تخم کتان
  9. ۲ قاشق غذاخوری تخم کدو
  10. ١ قاشق غذاخوری دانه کنجد
  11. ۱٫۲ قاشق چای‌خوری دارچین

مراحل تهیه توپک کینوا

  1. مرحله ۱

    انجیرها را داخل یک ظرف قرار داده، رویشان آب داغ بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه خیس کنید. سپس آنها را آبکشی کنید.

  2. مرحله ۲

    خرما، انجیر و بادام را در غذاساز قرار داده و مخلوط کنید تا خرد و ترکیب شوند.

  3. مرحله ۳

    پرک کینوا، کرنبری، پودر نارگیل، دانه چیا، تخم کتان، تخم کدو، دانه کنجد و پودر دارچین را به آن اضافه کنید. مواد را دوباره با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود و حالت خمیری به خود بگیرد.

  4. مرحله ۴

    با استفاده از اسکوپ بستی یا قاشق، مواد را اسکوپ کرده و بعد با دست‌تان به شکل توپک درآورید و روی بشقاب قرار دهید.

  5. مرحله ۵

    توپک‌ها را در یک ظرف دربسته داخل یخچال، به مدت یک هفته نگهداری کنید.

     

منبع: کوکپد

عضو کانال ایتا شوید

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
عضو کانال ایتا شوید