تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 شهریور 1402 - 8:08
6 بازدید
کد خبر : 3491

طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه لبنانی با کینوا

طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه لبنانی با کینوا

سالاد تبوله یکی از سالاد های لبنانی عربی است که به طور سنتی با استفاده از بلغور گندم، گوجه فرنگی، خیار و جعفری تهیه شده و سس این سالاد هم با استفاده از روغن زیتون، آب لیمو ترش، نمک و فلفل و سیر رنده شده درست می شود.

سالاد تبوله یکی از سالاد های لبنانی عربی است که به طور سنتی با استفاده از بلغور گندم، گوجه فرنگی، خیار و جعفری تهیه شده و سس این سالاد هم با استفاده از روغن زیتون، آب لیمو ترش، نمک و فلفل و سیر رنده شده درست می شود.

ما در این مقاله از رژیم نیوز آموزش درست کردن سالاد تبوله خانگی خیلی خوشمزه با کینوا را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با کینوا

طرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم برای سالاد تبوله

  • کینوا – یک فنجان
  • جعفری – یک فنجان
  • نعناع تازه – نصف فنجان
  • پیاز – یک عدد
  • پیازچه – سه عدد
  • گوجه‌ فرنگی – سه عدد
  • خیار – دو عدد
  • آب لیمو ترش تازه – ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون – نصف فنجان
  • نمک و فلفل – به مقدار دلخواه

نحوه درست کردن سالاد تبوله

کینوا را با آب گرم بشویید و با دو فنجان آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد تا آب آن خشک شده و کینوا نرم شود.

خیار، گوجه فرنگی، پیاز، پیازچه، جعفری و نعناع را خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ کینوا پخته و سرد شده را با خیار، گوجه فرنگی، پیاز، پیازچه، جعفری و نعناع خرد شده ترکیب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه کوچک روغن زیتون را با آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل ترکیب کنید و بر روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا به مواد به خورد هم بروند.

سالاد تبوله با کینوا آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با لیمو ترش حلقه شده و نعناع تازه تزیین کنید.

خواص سالاد تبوله

لاغری و کاهش وزن

مقادیر بالای فیبر موجود در سالاد تبوله به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

سنگ کلیه

سالاد تبوله به دلیل وجود جعفری و خیار به سم زدایی و پاک سازی کلیه ها کمک کرده و خطر ابتلا به سنگ کلیه و بیماری های کلیوی را کاهش می دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای ویتامین C موجود در سالاد تبوله به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

سرطان

سالاد تبوله سرشار از فلاونوئید هاست که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

معده، دستگاه گوارش و یبوست

مقادیر بالای فیبر موجود در سالاد تبوله به بهبود هضم غذا کمک کرده و با افزایش حرکات روده باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

ارزش غذایی سالاد تبوله (۱۰۰ گرم)

کالری: ۱۰۲

چربی: ۶.۲ گرم

کربوهیدرات : ۱۱ گرم

پروتئین : ۲.۳ گرم

فیبر : ۳.۴ گرم

قند : ۱.۶ گرم

 

منبع: کوکا

به این نوشته امتیاز دهید
ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پیشنهادی

تازه ها

عضو کانال ایتا شوید