تاریخ انتشار : دوشنبه 14 شهریور 1401 - 5:47
152 بازدید
کد خبر : 375

طرز تهیه املت بادمجان رژیمی | پخت املت بادمجان بدون روغن

طرز تهیه املت بادمجان رژیمی | پخت املت بادمجان بدون روغن
با ما همراه باشید تا به شیوه ای بسیار ساده و جذاب یک املت بادمجان رژیمی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

تهیه املت بادمجان رژیمی به عنوان یک شام خوشمزه، حاضری و کم کالری، می‌تواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری شما باشد. شما می‌توانید برای تهیه بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن، آن را در فر بپزید تا جذب روغن باعث پرکالری شدن شامتان نشود.

پخت املت بادمجان رژیمی (بدون روغن)

برای تهیه املت بادمجان رژیمی، بادمجان را سرخ نمی‌کنیم بنابراین کالری بسیار پایینی خواهد داشت. اگر می‌خواهید یک غذای رژیمی خوشمزه بخورید، املت بادمجان رژیمی یک پیشنهاد مناسب برای شما است.

املت بادمجان رژیمی یک شام خوشمزه، حاضری و کم کالری است که می‌تواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری باشد. شما می‌توانید برای تهیه بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن، آن را در فر بپزید تا جذب روغن باعث پرکالری شدن شامتان نشود.

تهیه املت بادمجان رژیمی| روش اول

مواد لازم املت بادمجان رژیمی

  • بادمجان ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

املت بادمجان رژیمی

املت بادمجان رژیمی، تهیه املت بادمجان رژیمی، املت بادمجان

طرز تهیه املت بادمجان رژیمی

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

بادمجان‌ها را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در ظرفی مناسب قرار داده داخل فر بگذارید تا کاملاً نرم شوند.

اگر بادمجان درشت استفاده کنید احتمال این که زمان بیشتری برای پخت لازم داشته باشند وجود دارد.

بادمجان کباب شده را از فر بیرون‌آورید و بعد از ۱۰ دقیقه که از حرارت افتاد پوستشان را جدا کنید ولی سرشان را نگه دارید.

با کمک فشار چنگال بادمجان‌ها را پهن کنید و رویشان نمک و فلفل بپاشید.

کف تابه رژیمی را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند.

بادمجان را داخل تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید و دوطرفش را برشته کنید.

پخت املت بادمجان رژیمی| روش دوم

مواد لازم (برای ۲ نفر)

  • زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بادمجان ( درشت ) ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
تهیه املت بادمجان رژیمی

تهیه املت بادمجان رژیمی در فر، املت بادمجان بدون روغن

طرز تهیه املت بادمجان رژیمی در فر

بادمجان‌ها را تمیز بشویید و شعله پخش کن را روی شعله متوسط رو به کم گاز بگذارید و بادمجان را روی شعله پخش کن بگذارید و همه طرف آن را کاملاً کباب کنید تا پوستش بسوزد.

بادمجان‌ها را زیر شیر آب سرد بگیرید و پوستشان را کاملاً بکنید.

بادمجان را از قسمت سر در دست بگیرید و روی سطحی صاف با چنگال بدنه‌اش را کاملاً باز کنید.

تابه رژیمی را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بادمجان‌ها را داخلش بچینید.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند.

نمک، فلفل، زعفران و ادویه دلخواه را به تخم مرغ اضافه کنید و داخل تابه روی بادمجان‌ها بریزید ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

عضو کانال ایتا شوید