
۹ خاصیت شگفتانگیز زردآلوی خشک و ارزش غذایی آن
زردآلوی خشک شده یکی از میان وعدههای لذتبخش است که طرفداران زیادی دارد.
زردآلوی خشک شده یکی از میان وعدههای لذتبخش است که طرفداران زیادی دارد.
زردآلو سرشار از مواد مغذی است که به بهبود بیماریها و حفظ سلامتی کمک میکنند. در این نوشته میخواهیم به بررسی همین خواص زردآلو بپردازیم و ببینیم چه چیزهایی این میوهی خوشمزه را خاص کردهاند.
در این مطلب از رژیم نیوز، قصد داریم شما را با خواص ریواس، ارزش غذایی آن و حتی عوارض احتمالیاش آشنا کنیم تا با شناخت کامل، آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
خواص چغاله بادام سبزچیست؟ چغاله سبز در واقع همان میوه نارس بادام درختی است که پیش از سخت شدن پوسته بیرونی و تکامل کامل مغز داخلی برداشت میشود.
خواص توت سفید، این میوه سفید و ریز، بومی مناطق معتدل آسیا محسوب میشود که به دلیل خواص بیشمار خود مورد توجه افراد قرار گرفته است.
مصرف لپه، فواید و خواص عالی را برای سلامتی هر یک از ما به همراه دارد که کنترل فشار خون، جلوگیری از کم خونی و افزایش انرژی جزئی از خواص لپه محسوب می شوند.
در این مطلب فرق جو پرک و جو دوسر پرک را به همراه کاربردهای هر کدام در انواع غذاها را طور کامل توضیح میدهیم.
مویز و کشمش هر دو از انگور خشکشده تهیه میشوند و سرشار از مواد مغذی هستند؛ اما همین محصول ظاهراً مشابه، تفاوتهای مهمی در نوع انگور، طعم، ارزش غذایی و کاربرد دارد.
دال عدس از لحاظ ظاهری و طعمی با عدسهای سبز و قهوهای متفاوت است. رنگ قرمز یا نارنجی آن، حاکی از محتوای بالای بتاکاروتن در این نوع عدس است.
عدس یکی از پرمصرفترین حبوبات در دنیاست که به دلیل ارزش غذایی بالا و خواص فراوان، جایگاه ویژهای در رژیم غذایی سالم دارد. سلامت قلب، کنترل قند خون، پیشگیری از کمخونی، بهبود گوارش و کاهش وزن از جمله خواص عدس هستند.