
لسیتین چیست؟ فواید، عوارض و روش نگهداری
لسیتین نام گروهی از چربیها بهنام فسفولیپید است. مکملهای لسیتین معمولا از دانه سویا، تخمه آفتابگردان، دانه کلزا، زرده تخممرغ یا سایر محصولات حیوانی مانند ماهی به دست میآیند.
لسیتین نام گروهی از چربیها بهنام فسفولیپید است. مکملهای لسیتین معمولا از دانه سویا، تخمه آفتابگردان، دانه کلزا، زرده تخممرغ یا سایر محصولات حیوانی مانند ماهی به دست میآیند.
همه موجودات زنده برای ساختن پروتئین از آمینو اسید استفاده میکنند. بدن انسان برای عملکرد مناسب به ۲۰ آمینو اسید مختلف نیاز دارد. ۹ مورد از این آمینواسیدها را آمینواسیدهای ضروری مینامند. آمینواسیدهای ضروری را باید با خوردن غذای سالم دریافت کنید.
کالری خالی چیست؟ به عبارت ساده ، کالری های خالی کالری هایی هستند که از غذاها یا نوشیدنی هایی حاصل می شوند که از نظر ارزش غذایی کم و یا هیچ ارزش غذایی ندارند. افراد معمولا برای سالم ماندن و حفظ وزن ایده آل خود ، این غذاها و نوشیدنی ها را در رژیم های غذایی خود محدود کرده یا از بین می برند.
با مصرف متعادل روی میتوان از بروز مشکلاتی همچون کم خونی، ابتلا به عفونتها، جوش یا سایر مشکلات پوستی و… جلوگیری کرد.در این مقاله قصد داریم بهترین منابع روی یا همان Zinc را معرف کنیم و به نکاتی در مورد کمبود روی و عوامل موثر بر کاهش روی در بدن بپردازیم.
پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است که بدن برای فرآیندهای مختلف به آن نیاز دارد. از آنجا که بدن نمی تواند پتاسیم تولید کند، بنابراین باید آن را از طریق غذا تامین کند.
منیزیم در چه مواد غذایی وجود دارد؟برای پاسخ به این سوال ابتدا باید بدانیم منیزیم چیست؟ منیزیم یک مادهی معدنی مهمِ حاضر در صدها واکنش و فرآیند مختلف بدن انسان است. این ماده به شکلگیری مناسب استخوان، حفظ عملکرد ماهیچهها، تحت کنترل نگه داشتن دمای بدن، جذب مناسبِ کلسیم ضروری برای بدن، و بسیاری دیگر کمک میکند.
اگر با قصد کاهش وزن می خواهید یک برنامه غذایی سرشار از پروتئین را شروع کنید، دانه های سویا، شاهدانه، لوبیا، عدس، کره بادام زمینی و بادام بیشترین پروتئین را دارند.
لاکتوز (lactose) چیست؟ قندی است که فقط در شیر وجود دارد و در واقع ترکیبی از دو قند گلوکز و گالاکتوز است. معنی آن به کلمه لاکت بر می گردد که به معنی شیر است.
حتما تا به حال نام اسید های چرب را شنیده اید ولی ممکن است ندانید اسید چرب چیست؟ در ادامه قصد داریم اسید چرب را به طور کامل معرفی و فرمول شیمیایی، ساختار، ویژگی کاربردهای انواع مختلف آن را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
اکسیژن در بدن به دو اتم مجزا با الکترونهای جفت نشده تبدیل میشود. این اتمها، به شدت واکنشپذیراند و به دنبال دریافت الکترون و رسیدن به پایداری هستند. به این نوع از اتمها رادیکال آزاد میگویند.