طرز تهیه حمص رژیمی (هوموس رژیمی) پیش غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص رژیمی را در این مطلب رژیم نیوز با هم می خونیم. حمص(نخود-ارده)یک خوراکی مدیترانهای-عربی و از جمله پیش غذاهای محبوب و خوشمزه عربی است که سرشار از مواد مغذی است.
این خوراکی در خاورمیانه نیز محبوب است و معمولاً در کنار غذا و به عنوان مزه مصرف میشود. حمص به علت داشتن ۲ ماده نخود و ارده بسیار مغذی و البته پر انرژی است.
حمص یک غذای کاملاً گیاهی است و میتواند گزینه مناسبی برای افراد گیاهخوار و البته غیرگیاهخوار باشد.
رژیم لاغری، حمص رژیمی
طرز تهیه حمص رژیمی
مواد لازم:
یک فنجان نخود پخته
یک سوم لیوان آب نخود
یک قاشق غ ارده
یک ق چای خوری روغن زیتون
یک ق غ آبلیموترش تازه
یک حبه سیر
فلفل قرمز به میزان دلخواه و کمی نمک
طرز تهیه:
شب قبل نخود را به مدت حداقل ۱۲ ساعت در آب خیس کنید و یکی الی دوبار آب را عوض کنید و نخود را پخته و کمی از آب نخود را نگه دارد.
سپس یک فنجان نخودپخته را همراه آب نخود را در مخلوط کن یا غذاساز به خوبی مخلوط کنید و سپس ارده، روغن زیتون و سایر مواد را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه میکس شدن حمص شما آماده است. حمص را میتوانید به همراه سبزیجات خام یا حتی به صورت ساندویچ با سبزیجات میل کنید.
ارزش غذایی حمص:
انرژی: ۳۹۸ کالری
چربی: ۱۶/۷ گرم
کربوهیدرات: ۴۸. ۲ گرم
فیبر: ۱۳/۴ گرم
پروتئین: ۱۷. ۲ گرم
بیشتر از یک هفته می توانید حمص را در یخچال نگه دارید. طعم آن بهتر میشود.
شما می توانید این حمص رژیمی را در رژیم لاغری خود قرار بدهید.
برچسب ها :ارزش غذایی حمص ، چگونه حمص بپزیم ، حمص رژیمی ، رژیم لاغری ، روش پخت حمص ، طرز تهیه حمص ، طرز تهیه حمص رژیمی ، هوموس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰