طرز تهیه اسموتی زردآلو و موز
آموزش دو مدل طرز تهیه اسموتی زردآلو و موز، اگر به دانستن خاصیت و دستورالعمل تهیه این دسر علاقهمند هستید با ما همراه شوید.
چشیدن دسر در هر حالتی لذتبخش است. حالا اگر با خوردن این میانوعده، ویتامین و مواد معدنی موردنیاز بدن تأمین شود عالی است. زمانی که شما میوه زردآلو یا موز را نوشجان میکنید میزان قابلتوجهی پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم، فسفر، ویتامینهای آ، سی، کا، ای و نیاسین را دریافت خواهید کرد. ما در این مطلب از رژیم نیوز قصد داریم تا با آموزش دو مدل طرز تهیه اسموتی زردآلو و موز، در نوع متفاوتتری این مواد مغذی را به بدن شما تزریق کنیم. اگر به دانستن خاصیت و دستورالعمل تهیه این دسر علاقهمند هستید با ما همراه شوید.
روش تهیه اسموتی زردآلو و موز
ما در این بخش دو دستور تهیه مختلف را در اختیار شما قرار میدهیم که دستور اول با مواد کمتر و سادهتر تهیه میشود و دستور دوم در مقایسه با هم نوع ابتدایی خود، مواد اولیه بیشتری دارد.
برای داشتن دو لیوان اسموتی زردآلو و موز باید مقدار مواد اولیه زیر را تهیه کرده و مطابق دستور زیر عمل کنید.
طرز تهیه اسموتی زردآلو و موز ساده (روش اول)
زردآلو خشک | ۱ فنجان |
شیر | ۳ لیوان |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
ابتدا موز و برگههای زردآلو را شسته و اجازه دهید تا آب اضافی برگه زردآلوها خارج شود. در این فرصت موز را پوست بگیرید و به قطعات کوچکتری خرد کنید. اکنون موز و زردآلوها را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. در حدود ۱ تا ۲ دقیقه بعد (بسته به توان و قدرت دستگاه مخلوطکن) شیر و عسل را اضافه کنید، اجازه دهید تا مواد کاملاً یکدست و ترکیب شوند. کار تمام شد، اسموتی شما حاضر است.
دستور تهیه اسموتی زردآلو و موز (روش دوم)
زردآلو | ۱۰ عدد |
موز | ۱ عدد بزرگ |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
ماست ساده | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ فنجان |
مرحله اول را با شستن زردآلو و موز آغاز میکنیم. هسته زردآلوها را جدا کرده و به دو تکه تقسیم کنید. موز را پوست گرفته و خرد کنید. زردآلو و موز را به همراه ماست و عسل داخل مخلوطکن بریزید و حدود ۱دقیقه زمان دهید تا مواد خوب ترکیب شوند. اکنون نوبت به اضافهکردن شیر و وانیل میرسد. در حدود ۱دقیقه دیگر مواد را مخلوط کنید تا شیر با پوره میوهها بهخوبی ترکیب شود. اسموتی شما حاضر است. مواد را در ظرفی ریخته و نوشجان کنید.
فوتوفن اسموتی زردآلو و موز
در هر دو دستور میتوانید میزان عسل را تا ۲ قاشق غذاخوری افزایش دهید. این کار باعث میشود تا طعم نهایی اسموتی شما شیرینتر از حد معمول شود. در صورت تمایل میتوانید از ۳ تا ۴ تکه یخ برای داشتن خنکی بیشتر در هر دو دستور استفاده کنید.
استفاده از برگه زردآلو یا زردآلو تازه کاملاً شخصی و سلیقه است. از هرکدام از این مواد میتوانید برای تهیه اسموتی زردآلو و موز کمک بگیرید.
اگر از برگه زردآلو برای تهیه اسموتی زردآلو و موز استفاده میکنید، بهتر است از ۱ ساعت قبل برگهها را در آب بخیسانید. پیشنهاد میکنیم، این اسموتی را بلافاصله پس از آمادهکردن، نوشجان کنید یا نهایتاً ۲۴ ساعت از آن در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه معجون شیر و موز و خرما را هم حتما یاد بگیرید.
خاصیت اسموتی زردآلو و موز
با مصرف اسموتی زردآلو و موز میتوانید بدن خود را در برابر موارد زیر ایمن نگهدارید:
یبوست
موز و زردآلو هر دو به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر عملکرد روده و دستگاه گوارش را بهبود میبخشند. درنتیجه افرادی که از بیماری یبوست رنج میبرند میتوانند از این دسر بهرهمند شوند.
پوکیاستخوان
کلسیم، فسفر، منگنز، آهن و مس برای سلامت و رشد استخوانها بسیار مهم و تأثیرگذار هستند. موز و زردآلو این مواد مغذی و معدنی را در ترکیبات خود دارند؛ بنابراین خوردن این میوهها به اشکال مختلف سلامت استخوانهایتان را تضمین میکند.
بیماریهای قلبی
مصرف ویتامین سی، پتاسیم و فیبر باعث میشود تا بدن در برابر حملات قلبی و عروقی ایمن بماند. از آن جایی که زردآلو و موز منبع خوبی از این مواد است، مصرف آن میتواند به شما در این زمینه کمک شایانی کند.
اختلالات پوستی
زردآلو در این بخش کمی از موز قویتر عمل میکند. هرچند که هر دوی آنها دارای مقدار زیادی ویتامین A و آنتیاکسیدان هستند.
کمخونی
آهن موجود در این میوهها منجر به ساخت گلبول قرمز، رفع خستگی، تولید انرژی، اکسیژنرسانی و نهایتاً خونرسانی صحیح به اندامهای بدن میشود.
سرطان
آنتیاکسیدان موجود در موز و زردآلو به بدن کمک میکند تا سطح متابولیسم و رادیکالهای آزاد در بدن را کنترل کند که نهایتاً از بروز بیماریهای سرطانی جلوگیری خواهد کرد.
کلام آخر
ما در این مطلب طرز تهیه اسموتی زردآلو و موز را در دو روش مختلف بررسی کردیم. نکات و فوت و فنهای لازم برای داشتن طعمی بهتر را در اختیارتان قرار دادیم. همچنین دانستیم که این اسموتی بر سلامت دستگاه گوارش، استخوانها، پوست، قلب و رودهها تأثیر مثبتی دارد. علاوه بر این، با مصرف این دسر خوشطعم، میتوانید سطح بالایی از مواد مغذی و ویتامینها را دریافت کنید. امیدواریم از نوشیدن این اسموتی لذت ببرید.
سؤالات متداول
ویتامین و مواد مغذی اسموتی موز و زردآلو کدام است؟
مصرف اسموتی زردآلو و موز باعث میشود تا بدن شما مقدار زیادی ویتامینهای آ، سی، کا، ای و نیاسین را در کنار پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر دریافت کند.
آیا برای تهیه اسموتی زردآلو و موز میتوان از برگه زردآلو استفاده کرد؟
بله. در صورت تمایل و در دسترس نبودن زردآلو تازه، میتوانید از برگه زردآلو کمک بگیرید.
چه مدت میتوانیم اسموتی زردآلو و موز را نگهداری کرد؟
بهتر است، پس از تهیه، این اسموتی را سریعاً مصرف کنید؛ اما برای نگهداری در زمان بیشتر باید در ظرفی دردار نهایتاً تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: عالیس
برچسب ها :اسموتی زردآلو و موز ، دسر زردآلو ، طرز تهیه اسموتی زردآلو ، یبوست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰