کاهش تنگی نفس با مواد مغذی
مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست.
به گزارش رژیم نیوز ؛ منصور رضایی، مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست.
وی افزود: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آبپز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنیها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
به گفته رضایی، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتیاکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیتهای فصل پاییز و الودگیها میشود.
چای سبز و تنگی نفس
وی افزود: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس میشود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن میتواند مضر باشد.
مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب توصیه دیگر این متخصص تغذیه بود که میتواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود
برچسب ها :آلودگی هوا ، کاهش تنگی نفس ، مواد مغذی و تنگی نفس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰