تاریخ انتشار : جمعه 20 آبان 1401 - 20:52
64 بازدید
کد خبر : 1152

خواص گوشت قرمز (گوشت گوسفندی یا گوساله)

خواص گوشت قرمز (گوشت گوسفندی یا گوساله)

با توجه به خواص گوشت قرمز، در رژیم غذایی نباید از آن غافل شد اما مثل همه مواد غذایی باید در مصرف آن دقت کرد.

با توجه به خواص گوشت قرمز، در رژیم غذایی نباید از آن غافل شد اما مثل همه مواد غذایی باید در مصرف آن دقت کرد.

  • گوشت های قرمز دارای خصوصیات مشابهی هستند و اغلب غنی از پروتئین، آهن و ویتامین های گروه ب (به ویژه تیامین و ب۱۲) می باشند.
  • گوشت های قرمز به علت محتوای بالای فسفر و آهن و ویتامین ب ۱۲ برای پیشگیری از کم خونی و نیز تقویت دندان مفیدند.
  • گوشت قرمز یکی از منابع غنی ویتامین های گروه ب  (به خصوص ویتامین های: تیامین، ریبو فلاوین و نیاسین و ب۱۲) هستند.
  • گوشت قرمز از محتوای پروتئین بالایی بر خوردار است و حاوی تمام اسید آمینه های مورد نیاز بدن می باشد.
  • گوشت های قرمز حاوی چربی های اشباع و نامطلوب هستند و می بایست به دقت چربی های اضافه گوشت را از آن جدا نمود و سپس گوشت لخم را چرخ نمود و از مصرف گوشت های چرخ کرده پرچربی که از بیرون خریداری می گردند و محتوای چربی آنها معلوم نیست اجتناب کرد.

منبع:

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

عضو کانال ایتا شوید