تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 مهر 1402 - 7:07
127 بازدید
کد خبر : 3672

طرز تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی + سس مارینارا

طرز تهیه آرانچینی یا کوفته برنج ایتالیایی + سس مارینارا

کوفته آرانچینی یک غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به صورت توپ‌های برنجی شکم‌پر درست می‌شود. کوفته‌ها بسته به سلیقه افراد با گوشت یا سبزیجات پر می‌شوند و در روغن سرخ می‌گردند.

کوفته آرانچینی یک غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به صورت توپ‌های برنجی شکم‌پر درست می‌شود. کوفته‌ها بسته به سلیقه افراد با گوشت یا سبزیجات پر می‌شوند و در روغن سرخ می‌گردند. آرانچینی در لغت به معنای پرتقال‌های کوچک است که برگرفته از ظاهر این غذا می‌باشد. این توپ‌های گرد و طلایی را می‌توانید به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها سرو کنید. شک نکنید که این کوفته‌های ترد به غذای مورد علاقه فرزندتان نیز تبدیل خواهد شد. اگر دوست دارید تا با دستور پخت آرانچینی آشنا شوید تا انتها با ما را همراهی کنید.

آرانچینی با سس مارینارا

طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی

مواد لازم برای ۲۸ عدد کوفته:

  • آب مرغ یا گوشت ۴ فنجان
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز، ریز خرد شده ۱ عدد
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • برنج ۱ و ۱.۲ فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده ۱.۲ فنجان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سوخاری ۲ فنجان
  • آرد ساده ۱ فنجان
  • پنیر موزارلا، برش داده شده (قطعات ۱.۵ سانتی‌متری) ۱۰۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوفته آرانچینی :

۱) ابتدا آب مرغ را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید. سپس درب قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.

۲) در همین حین، در یک تابه بزرگ، روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.

۳) برنج را به مخلوط پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا دانه‌های برنج، شیشه‌ای شوند. آب مرغی که در حال جوشیدن است را کم‌ کم  به مخلوط برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع کاملا جذب شود. سپس پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مخلوط برنج کمی خنک شود. در آخر ۲ عدد از تخم مرغ‌ها را نیز اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد به طور کامل باهم ترکیب شوند.

۴) آرد سوخاری و آرد ساده را در بشقاب‌های جداگانه بریزید. تخم‌مرغ‌های باقی‌مانده را نیز در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال کمی هم بزنید. دست خود را مرطوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط برنج را برداشته و به شکل توپ در آورید. انگشت شست خود را در مرکز توپ فشار دهید تا تورفتگی ایجاد شود. سپس یک تکه پنیر موزارلا در تورفتگی قرار دهید، سپس مخلوط برنج را دوباره به شکل توپ درآورید تا پنیر موزارلا داخل آن محصور شود. این کار را با باقی مانده مخلوط برنج و موزارلا نیز تکرار کنید تا ۲۸ عدد کوفته آرانچینی به دست آید.

طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی

و اما در ادامه:

۵) پس از آماده کردن کوفته‌ها، آن‌ها را ابتدا در آرد ساده بغلتانید و بعد تکان دهید تا مقدار اضافی آرد بریزد. سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید. کوفته‌ها را در یک بشقاب بزرگ بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

۶) یک قابلمه بزرگ که به عمق تقریبا ۵ سانتی‌متر در آن روغن ریخته‌اید را روی حرارت بالا قرار دهید. اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. سپس کوفته‌ها را به آرامی در روغن قرار دهید تا سرخ شوند. هرازگاهی آن‌ها را بچرخانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. وقتی که کوفته‌ها طلایی شدند آن‌ها را از روغن بگیرید و روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید. به دلیل زیاد بودن تعداد کوفته‌ها لازم است تا آن‌ها را طی ۲ الی ۳ مرحله سرخ کنید.

۷) پس از این‌که سرخ کردن کوفته‌ها تمام شد، آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و به همراه زیتون و سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید آرانچینی با سس مارینارا را نیز امتحان کنید.

طرز تهیه سس مارینارا:

مواد لازم:

  • پوره گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه، ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پیاز، ریز خرد شده ۱.۳ فنجان
  • ادویه اورگانو ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه ۱.۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
کوفته آرانچینی

طرز تهیه:

۱) پوره گوجه، رب گوجه، جعفری، سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را درون مخلوط کن بریزید تا همه مواد خوب باهم ترکیب شوند.

۲) پیاز را در یک تابه متوسط بریزید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس مخلوط گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا آماده شود. فقط هرازگاهی آن را هم بزنید.

این سس را می‌توانید در کنار دیگر انواع غذاها مانند پاستا، گوشت یا غذاهای دریایی و ساندوینچ‌ها نیز سرو کنید.

توصیه نهایی

  • برای پخت غذای ایتالیایی آرانچینی باید از برنجی استفاده کنید که گرد و کوتاه باشد. زیرا این نوع برنج لعاب بیشتری میندازد و سریع‌تر شفته می‌شود. در این صورت به راحتی شکل توپی به خود می‌گیرد.
  • داخل آرانچینی را می‌توانید علاوه بر پنیر با گوشت، مرغ، ژامبون یا سبزیجات نیز پر کنید.
  • همچنین می‌توانید این کوفته‌ها را از ۲ روز قبل آماده کرده اما سرخ نکنید. آن‌ها را درون ظرف دربسته در یخچال نگهدارید و ۳۰ دقیقه قبل از سرو سرخ نمایید.

منبع: کرفس

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

عضو کانال ایتا شوید