تاریخ انتشار : دوشنبه 19 دی 1401 - 5:10
209 بازدید
کد خبر : 1605

خواص ثعلب برای سلامتی | آیا ثعلب چاق کننده است؟

خواص ثعلب برای سلامتی | آیا ثعلب چاق کننده است؟

ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده های گونه ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می آید.

ثعلب برای چاقی

ثعلب برای چاقی

خواص ثعلب برای سلامتی و تاثیر آن برا چاقی را در ادامه مطلب می خوانید

خواص ثعلب برای چاقی چیست

از ثعلب به همراه بستنی در تابستان می توانید استفاده کنید.

این عمل برای افراد لاغر مفید است و باعث چاق شدن می شود.

مصرف ثعلب اشتها را زیاد کرده و باعث زیاد شدن وزن می شود.

افرادی که لاغر هستند می‌توانند به منظور چاق شدن، از ثعلب استفاده کنند مخصوصاً در تابستان عصرانه با بستنی میل کنند.

هر چند این ادعا بیشتر در میان افراد عادی متداول است اما تجربیات میدانی حاکی از آن است،

که ثعلب به ایجاد تعادل در وزن افراد مفید است و سبب چاق شدن افراد لاغر شده و در عین حال بعنوان چربی سوز در افراد چاق معروف است.

آشنایی با دیگر خواص ثعلب

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ثعلب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با ثعلب

ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده های گونه ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می آید.

ثعلب نام عربی ارکیده است.

این گیاه بومی مرکز، جنوب اروپا و ترکیه بوده که دارای گل هایی خوشه ای به رنگ بنفش و گاهی سفید رنگ می باشد.

دانه گیاه ثعلب جزو کوچک‌ ترین دانه‌ های گیاهی در جهان بوده و تاکنون ۲۵ نوع از این گیاه شناخته شده که ده نوع آن در ایران و در مناطقی مانند آذربایجان، لرستان ، خوزستان، کردستان و سواحل دریای خزر به صورت خودرو به عمل می آید .

این گیاه استفاده زینتی نیز داشته و می تواند باغچه هایتان را زیبا نماید.

برگ های این گیاه نیزه ای هستند که لکه های بنفش و قهوه ای بر روی آن ها دیده می شود.

ریشه ها یا غدد زیر زمینی که از آن ها برای تهیه ثعلب استفاده می شود دارای پوسته ای صورتی رنگ هستند

اما درون آن ها گوشت سفید رنگی قرار دارد که شیرین، تند و لزج می باشد.

فصل گل دهی گیاه ثعلب که معمولا در باغ و بیشه می روید، از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است.

پیاز گیاه ثعلب حاوی مواد نشاسته ای است و معمولا آن را در حالت خام به نخ کشیده و خشک می‌کنند

و از پودر آن در بستنی سازی استفاده می‌کنند.

دانه گیاه ثعلب جزو کوچک ترین دانه‌های گیاهی در جهان است.

این گیاه بسیار زیبا دارای بیش از ۱۵۰۰۰ نوع بوده و اغلب در جنگل‌های پرباران مناطق گرم یافت می‌شود.

ثعلب، یک گیاه پایا و چند ساله است که با گل های خوشه ای و برگ های تیز شناخته می شود.

گل های این گیاه دارای رنگ صورتی یا سفید و خطوط بنفش و ارغوانی است و به همین علت در خانواده ارکیده ها قرار می گیرد.

خاصیت دارویی و شگفت انگیز این گیاه از غدد زیرزمینی به رنگ صورتی و سفید حاصل می شود.

طعم ثعلب ترکیبی از طعم شیرین و تند بوده و اندکی لزج به نظر می رسد.

این گیاه در اوایل فصل بهار شکوفه کرده و در اواخر این فصل، گل های زیبای آن را مشاهده خواهید کرد.

طبع ثعلب

این گیاه به علت داشتن طبع گرم و مرطوب تاثیر بسیار زیادی در درمان بیماری ها و ایجاد تعادل طبع در افراد مختلف دارد.

بیشترین کاربرد ثعلب در تهیه بستنی است که باعث کش دار شدن بستنی می شود.

خواص ثعلب برای نازایی

درمان نازایی با استفاده از شیاف برگ ثعلب به همراه کمی زعفران و کمی مشک قبل از آمیزش جنسی.

اگر از ثعلب برای درمان نازایی استفاده می کنید باید بدانید که رعایت بهداشت فردی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است؛

چرا که ثعلب قادر است در مدت زمان اندکی حجم باکتری های مضر در دهانه رحم را به شدت افزایش دهد

و در صورت عدم توجه به بهداشت فردی می تواند شما را با بیماری های جنسی بسیاری مواجه کند.

خواص ثعلب (Orchis) فراوان بوده، رفع برخی مشکلات نازایی، تجدید قوای جسمی و تقویت کودکان ضعیف از جمله خواص ثعلب برای سلامت انسان است.

خواص ثعلب برای کودکان

ثعلب به دلیل ماده موکوس مانندی که دارد به درمان مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، نفخ شکم و سو هاضمه کمک کرده و برای درمان اسهال، به ویژه در کودکان مفید می باشد.

مصرف ثعلب باعث افزایش قوای کودکان در صورتی که همراه شیر میل شود.

در گذشته برای تقویت رشد کودکان از ثعلب در شیر استفاده می کردند.

ثعلب در سلامت کودکان بسیار موثر است.

خواص ثعلب برای اسپرم مردان

مصرف ثعلب باعث افزایش تعداد اسپرم می شود و قدرت جنسی را در مردان افزایش می دهد.

گیاه ثعلب باعث تقویت نیروی جنسی در مردان و زنان می شود. همچنین این گیاه باعث افزایش اسپرم شده

و برای پیشگیری از انزال زودرس مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص ثعلب و روغن زیتون

مقداری پودر ثعلب را با روغن زیتون و گل سرخ ترکیب کرده و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

جایگزین ثعلب در بستنی

 ثعلب باعث کش دار شدن بستنی می شود ومی توانید آن را حذف کنید و به جای ان از خامه در ترکیب بستنی استفاده کنید.

ثعلب برای گلو درد

سرماخوردگی یک بیماری واگیردار است که با خستگی سردرد و عطسه و خلط در گلو همراه می باشد.

گیاه ثعلب در درمان خلط گلو در سرماخوردگی مفید بوده و به بهبود زودتر شخص بیمار کمک می کند.

ثعلب در شیر موز

در تهیه شیر موز هم می توانید برای سفت شدن ان کمی پودر ثعلب به آن اضافه کنید.

ثعلب در ماست

در تهیه ماست می توانیم از ثعلب نیز استفاده کنیم که باعث سفت شدن ماست می شود و ماست هایی به سبک ماست سون از همین نوع هستند.

ثعلب و شیر

یک نوشیدنی خوشمزه است که به مواد زیر نیاز دارد.

یک قاشق غذاخوری پودر ثعلب

یک و نیم قاشق غذاخوری شکر

یک لیتر شیر کامل

دارچین برای تزئین

۱. شیر را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

۲. پس از به جوش آمدن شیر، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا شیر کمی بجوشد.

۳. در یک کاسه کوچک، پودر ثعلب و شکر را مخلوط کنید. سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر داغ را از شیرجوش به آن‌ها بیفزایید تا مخلوط کمی رقیق شود.

۴. در ادامه، مخلوط ثعلب را در چند نوبت به شیر در حال جوش اضافه کنید و شیر را هم بزنید تا غلیظ شود. این فرآیند حدود ۱۵ دقیقه به طول می‌انجامد.

۵. نوشیدنی خود را مزه کنید و شیرینی آن را اندازه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرین‌تر باشد، کمی شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

۶. نوشیدنی ثعلب را در فنجان‌های قهوه یا ماگ بریزید و روی آن را با پودر دارچین تزئین کنید.

شما می‌توانید باقی‌مانده نوشیدنی ثعلب را در یک بطری یا شیشه بریزید

و به‌مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال از آن نگهداری کنید. برای استفاده دوباره نیز، آن را به‌سادگی دوباره گرم کرده و نوش جان کنید.

برخی افراد در ابتدا شکر و ثعلب را به شیر سرد اضافه می‌کنند و هم می‌زنند

تا ثعلب حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم می‌گذارند تا به جوش بیاید.

شما می‌توانید در مرحله پایانی، کمی گلاب نیز به نوشیدنی ثعلب اضافه کنید.

به‌جای شکر، می‌توان از نبات یا عسل هم استفاده کرد.

به‌جای دارچین، می‌توان از زنجبیل آسیاب‌شده برای تزئین استفاده کرد.

ثعلب و دیابت

در تحقیقی آمده است که خوردن گیاه ثعلب برای افراد دیابتی خوب است و باعث کاهش قند خون می شود.

خواص ثعلب برای زنان

زنان باید در دوران بارداری و شیردهی از خوردن ثعلب پرهیز کنند.

مصرف بیش از حد ثعلب به علت خاصیت قاعدگی آور آن سبب سقط‌ جنین در زنان باردار خواهد شد

استفاده از ثعلب قبل از بارداری باعث درمان نازایی در زنان می شود.

زنان به پوست خود اهمیت می دهند و مصرف ثعلب باعث می شود که جوان بمانیم.

منبع: falokhab

ایتا رژیم نیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

عضو کانال ایتا شوید